Трезорни врати и касети

Трезорни врати и касети

Трезорни врати и касети за банкови, граждански или нощни трезори. 

 


Трезорни врати - банков тип

Трезорни врати - банков тип

Изработка на трезорни врати, предназначени за банкови, граждански или нощни трезори. Изпълнение на вратата: многослойна заваръчна конструкция, съчетаваща високоякостни стоманени листове, редувани с антипенетрационен и огнеупорен абразив, осигуряващ висока устойчивост срещу газово и плазмено рязане, конвенционални и електрически ударни и режещи инструменти. Патентованият немски механизъм (Kaba Mauer) с волан се блокира от механични брави с двуперест ключ (Kaba Mauer, VdS Kl. 1, 2, 3 или по UL) и американски механични цифрови брави с по три или четири диска (Kaba Ilco или Kaba Mas, VdS Kl. 1, 2 или по UL). Oтговаря на IX степен на съпротива по БДС EN 1143-1.

Изработват се и олекотени трезорни врати – тип “Служебен вход”, врати – тип “Решетки”, осигуряващи подстъпите към банковите трезори и приемни станции “Нощен трезор”. Извършва се и цялостно блиндиране на трезорни помещения. По индивидуална заявка се проектират и изграждат съобразно изискванията цели огнеупорни помещения за банкови архиви.

Трезорни касети

Трезорни касети

За нуждите на гражданските трезори се изработват и окомплектоват различни типове модули със стандартна височина 1800 mm x 300 mm ширина и 400 mm дълбочина. Вратичките са изработени от дуралуминий с дебелина 8 мм; дебелина на страниците - 2 мм. Механични брави са на концерна Kaba Mauer (или по избор) с два ключа (касиерски – мастър и клиентски). Вътрешни кутии от ПВЦ според обема на клетката. Боядисване е по RAL съобразно желанието на клиента.