Вграждаеми и мебелни сейфове

Вграждаеми и мебелни сейфове

Вграждаеми и мебелни сейфове Metallurgica Rivarolese (MR Mondial), мебелни и малки домашни сейфове Eagle Safes и още

вграждаеми сейфове, мебелни сейфове, сейфове за вграждане


MR Mondial (Италия)

Вграждаеми и мебелни сейфове MR Mondial

Металотехника ООД е представител на италианската фирма Metallurgica Rivarolese (MR Mondial) за производство на домашни сейфове с касов ключ, с механичен или с електронен шифър, с магнитна карта и др.

Продуктите на MR Mondial се отличават с богата гама от размери. Вратите и корпусите на сейфовете са изработени от дебели, закалени SM стоманени плочи. Сейфовете имат изхвърлящи стоманени панти, позволяващи пълно отваряне на вратите и предпазващи ги от всякаква интервенция с оксиацетиленова горелка. “Мебелните” сейфове имат по четири отвора на гърба и на пода за анкериране към стена / под.

Заключване на сейфовете:
· С касов двуперест ключ
· Механичен шифър (и брава). Механична цифрова брава с два бронзови диска и възможност за програмиране на 12 000 4-цифрени комбинации
· Електронен шифър (панел с 12 бутона). Възможност за залагане на код от 4 до 10 цифри (ок. 10 милиарда комбинации). Звукова и светлинна сигнализация. Възможност за аварийно външно захранване при изтекла годност на батериите, както и сигнализация и блокировка при неправилно боравене със сейфа. Своевременна индикация в случай на изтощаване на батериите.
· Заключване посредством магнитна карта -"хотелски" тип.

В МОМЕНТА ТЕЧЕ РАЗПРОДАЖБА НА ИТАЛИАНСКИТЕ СЕЙФОВЕ - ВГРАЖДАЕМИ И МЕБЕЛЕН ТИП.

ЦЕНИ ОТ 36 ЛЕВА!!!

РАЗПРОДАЖБАТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА.