Eagle safes

Eagle safes

Широка гама от разнообразни огнеупорни и противоразпробивни каси за офиса и дома, антимагнитни сейфове, инкасиращи каси за бензиностанции и супермаркети, огнеупорни шкафове за висящи папки и др. Продуктите Eagle Safes на Sun Safes Mfg Co. са сертифицирани по редица европейски, американски и азиатски стандарти за качество, гарантирана огнеупорност и устойчивост на външна атака. Sun Safes Mfg Co. е един от водещите световни производители, специализирани в областта на огнеупорните, противовзломните и антимагнитните каси.

Фирмата е пренесла водещо ноу-хау за производство на средства за сигурност от САЩ в Южна Корея. Sun Safes Mfg Co. разработва и произвежда електронните заключващи системи за своите продукти в сътрудничество със Samsung Electronics. Още от 70-те години на миналия век Sun Safes Mfg Co. започва да експортира своите Eagle Safes към пазарите на САЩ, Австралия, Канада и Европа.

По-големите офисни каси Eagle Safes (SB-02, SB-03, SB-04 и др.) се отличават със солидна изработка, предно (активно) и задно (пасивно) заключване, масивни никелирани щокове, както и защита със “стъкло” и блокировка в случай на разпробиване (UL RSC burglary). Заключване: механична шифрова брава Sargent and Greenleaf /UL, Group 2/ (опция и за електронен шифър); по заявка на фирма Металотехника, касите се окомплектоват фабрично и с касова брава с двуперест ключ Kaba Mauer (VdS, Kl. 1). Касите имат и сертификат за огнеупорност за 1 час (UL Class 350 1 hr; UL 1037 RSC; SP, K SG и др.). Лавиците вътре са подвижни и могат да се местят във височина. Възможност за анкериране към под.Eagle safe 1
Eagle safe 2
Eagle safe 3
Eagle safe 4